Duntally Angel

duntallyangel.brf (1)

2009

 e. Silver Heaven (e. Silver Cloud – Inver Rebel)

u. Myaugh Bobbing ( ue. Grange Bobbing Sparrow-Robin Hood-Fair Justice)

 Uppfödare: Mr Charles Murphy, Ferns Upper, Ferns, Co Wexford, Irland

 Ägare: Ann-Charlotte Jansson, Alunda

Ally är ett connemarasto från Irland. Vi köpte Ally i augusti 2016 som blivande tävlingsponny till Linnea. Eftersom hon råkat bli tjuvbetäckt fick vi ett bra pris på henne och hennes stoföl. Ally har tävlat LB hoppning på Irland och gått terräng.

Ally visade sig vara mycket spänd i hantering och ridning. I början gick det varken att styra eller stanna. Nu har hon börjat lugna ner sig och är stencool och otroligt snäll i hanteringen. Kommer alltid först i hagen. Ridningen blir bättre och bättre ju mer hon skolas och förstår. Det är en pigg, framåt och i hoppningen het ponny som är rolig att jobba med. Hon hoppar i alla lägen om du kommer mitt på hindret.

Linnea och Ally har startat LC hoppning och i vår är siktet inställt på LB.

Fälttävlansträning sommaren 2017.

SONY DSC

SONY DSC

Januari 2018

Under 2018 har Ally och Linnea debuterat LB hoppning och P70 fälttävlan. Hon går från klarhet till klarhet och är rolig att rida även om hon gör skäl för sitt smeknamn Ally Rally ❤ .

Pappa Silver Heaven har lämnat flera duktiga hopphästar och en godkänd hingst. Han har också använts för att producera connemara/fullblodskorsningar. Det är från honom Ally fått sitt vackra huvud.

Mamma Myaugh Bobbing är ett level I sto som lämnat många fina avkommor.

ally-mamma

2016 A lot of Walkyria sto e. okänd (troligen connemarahingst)

wal.jpg