Tjänster

 Vid intresse maila jansson.ekeby@tele2.se eller ring 070-6306397

Uppstallning – Hästarna står uppstallade i boxar i ett oisolerat stall med naturlig ventilation. Även dräktiga ston tas emot. Ensilage, hö, havre, korn, mineraler ingår. Strö tillkommer.

Boxplats (full service, inklusive strö) – 2000 kr (+ 1000 kr sista dräktighetsmånaden om dräktigt sto) (moms tillkommer)

Det finns också en stor halmströad ligghall (10 x 8 m) med tillhörande kuperad hage. Hästarna får fri tillgång till ensilage i foderhäck och vatten i termobar. Daglig tillsyn.

 

Lösdrift (ponny) – 1200 kr (moms tillkommer)

Lösdrift (stor häst) – 1440 kr (moms tillkommer)

Bete – Våra hagen är stora och har varierande terräng. Hästarna rör sig över stora ytor och fölen lär sig hoppa diken och se var de sätter fötterna. Vi tar emot hästar  under betessäsong. Daglig tillsyn. Om stödutfodring krävs tillkommer extra kostnad.

640 kr per månad  (moms tillkommer)

 

Ridlektioner – Lotta Jansson är utbildad ridledare och har jobbat som ridlärare på ridskola under några år. Hon har tävlingserfarenheter upp till Msv/1.20 dressyr/hoppning och har också ridit debutant fälttävlan. Ridlektioner erbjuds upp till LA nivå främst i dressyr.

Lektioner i Hånsta 225 kr/45 minuter

Lektioner borta hör av er för prisuppgift

 

 Tillridning och vidareutbildning – Vi erbjuder inridning och vidareutbildning av din ponny. Förbereder och visar ponny på 3 årstest och kvalitetstävlan. Utbildning sker av vuxen ryttare som är 160 cm lång och väger ca 60 kg (msv dressyr, 1.20 hopp).

4000 kr/månad (moms tillkommer)

 

Semester – Ska ni åka bort på semester men vill inte att hästen ska vila helt eller gå helt på bete? Vi tar emot den och motionerar den medan ni är borta! Hör av er för prisuppgift!

 

 Försäljning – Vi erbjuder dig hjälp med att sälja din häst. Främst genom att vi kommer ut och fotar och filmar hästen för att sedan hjälpa dig med annonsering. Ett fåtal hästar kan tas emot för tillridning/försäljning/tävling om plats och tid finnes. Referenser finnes. Hör av er för prisuppgift.

 

 Snöröjning – Under vinterhalvåret sköter vi snöröjningen vid Ekeby skola åt Östhammars kommun. Dessutom har vi ett antal privata kunder.

2 kommentarer till Tjänster

 1. Therese J Norman skriver:

  Hej! Hur långt från Centrum i alunda ligger eran gård?
  Har ni platser lediga åt min varmblod-tjej vid namn Kim’s violetmoon på 11 år och min mammas 5åriga Tinker Legolas?
  Vi håller på att leta någon bra plats för dom!
  Mvh Therese!

  • hnsta skriver:

   Hej! Vi bor ca 6,5 km från Alunda Centrum. Vi har eventuellt en ledig boxplats men tyvärr inte två. Det kan finnas plats i lösdriften för någon häst också. MVH Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s