Bläää för november

Usch nu har det börjat frysa på och allt blir hårt. Ridmöjligheterna minskar och jag är inte ett dugg sugen på att rida när det är kallt och bara går att skritta.

Fina Ally gick i alla fall en P&J på UPK i söndags. Det gick fantastiskt bra och hon gick sin första dubbelnolla. Vi provade att hoppa på vanligt bett och hon hoppade bättre genom kroppen. Nu väntar två Cia träningar och julshow på UPK innan vi kommer att ställa av henne för lite välförtjänt vila efter den 10 december.

Linnea hoppade Oliver i helgen och det gick fint. Dock sitter hennes avramling i somras kvar i ryggmärgen på henne. Han gör ju inga dumheter men kan bli lite osäker och i de lägena antingen stanna och titta en gång eller så tar han i för kung och fosterland och blir svår att följa. Jag fortsätter att rida och utbilda honom över vintern så får vi se vad som händer.

I torsdags hoppade Linnea Ronja. Ronja slog på en tvärnit i en studdsserie och Linnea flög av. Slog näsan i bommen och blödde näsblod en stund efteråt. Det gick i alla fall bra trots omständigheterna. Knasponny! Tur att hon är så trevlig att rida i dressyren. Linnea ser fram emot dressyrtävlingarna nästa år.

Sibban har gått några enstaka gånger sedan hon kom hem. Jag har mest ridit barbacka och hon har bara känts bättre och bättre för varje gång. Sist gjorde hon kanonfattningar till höger och tog vänster efter bara två travsteg. Det dröjer ett tag innan vi är här igen, men jag hoppas få mer tid att rida henne om ett tag. Har i alla fall anmält till Div II dressyren och tänkte byta klubb till UPK. Om inte Sibban är igång tänkte jag starta Oliver.

sibban

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s