Vi skrittar på….

Ja, det är ungefär det som vi gör precis nu. Oliver för att han är under igångsättning, Sibban för att underlaget är kasst. Shotte vilar några veckor så får vi se om hältan går över.

Oliver är i alla fall en riktig liten raring

Annars har jag i veckan varit lite trött på folk som köper häst och som inte har vett att låta dem få landa innan det är dags att ställa krav som de inte är vana vid eller låta orutinerade barn hantera unghästar. Kan man inte bara låta en ny häst få smälta in och vänja sig vid sin nya miljö. Ta Oliver tex han har varit här i dryga tre veckor. Första dagarna gick han bara i hagen. Sedan har vi försiktigt börjat skritta honom och än så länge har han bara ridits ett fåtal gånger och istället har vi bondat från marken genom promenader och pyssel. Man ser att på bara de här tre veckorna har han börjat landa. Linnea är 14 år och superduktig med hästarna, Oliver är okomplicerad och snäll och ändå är jag ALLTID med när hon håller på med honom. Detta för att det är jag som vuxen som är ansvarig för att om något händer ocg det är jag som ska korrigera hästen (behövs inte med O) om den gör något som inte är ok. Det ansvaret kan man inte lägga på något barn. Sedan är det en stor omställning för en grön häst att byta miljö, kompisar, människor och foder. I Olivers fall har vi även skott om honom och han har broddar för första gången i sitt liv. Nej, hellre skynda långsamt! Det vinner man på i längden!

Jag har en del roliga nyheter annars på hästfronten som jag kommer att delge er så fort allt är klart! Ni får hålla er till på lördag 😀 .

Längtar efter sommaren och bjuder på en sommarbild ❤

SONY DSC

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s