Hämtat Zaba….

Släppte ihop Sibban och Oliver i morse i Shottes sommarhage. Ett helt igenom odramatiskt hopsläpp. Efter fem minuter stod de och åt hö ur samma hög. Sibban får vila idag för jag har inte hunnit rida. Var och skottade snö på kyrkogårdarna i morse.

Nu på eftermiddagen hämtade jag Zaba från Pytt. Hon gick tillsammans med de dräktiga stona och sin bebis i en hage. Twist var en kopia av pappa, proportionerlig och med ett vackert huvud.  Jag körde intill släpet intill hagen och sedan lastade vi på Zaba. Tror fölet stannade kvar i flocken även om han var lite sugen på att följa med. Körde sedan Zaba direkt till Sofia som ska låna henne som sällskapshäst till sitt dräktiga sto. Hon gick direkt in i stallet, nosade lite på boxgrannen och började äta. Skönt med trygga hästar!

I maj ska hon betäckas och precis idag lutar det åt att vi använder Diablo på henne igen och hoppas hon blir dräktig en gång till med honom. Jag skulle så gärna vilja ha en Diablo/Zaba bebis. Zabas lilla stoföl som föddes för tidigt och fick avlivas hade blivit tre år i år om hon fått leva. Nu vill jag göra om kombinationen. Men vi får se, kommer det någon riktigt fin halvblodshingst kanske jag ändrar mig. Det har hänt förr!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s