Nu är han här….

…lille Oliver. Han hade varit helt lugn och stod som ett ljus i transporten på vägen ner. Hans kompis klev av 1,5 h innan Oliver och då hade de lastat ur honom för att få ut kompisen och sedan klev Oliver direkt på igen och var lika lugn den fortsatta resan.

När vi lastade ur stod han som ett ljus medan vi gjorde klart betalning och annat för resan. Det blåste och snöade och Sibban stod i stallet och gnäggade men han väntade lugnt. Sedan fick han gå in i boxen och bekanta sig med Sibban och äta lite hö och dricka vatten.

Broddade honom (för första gången i hans liv) och han stod blickstilla medan jag gängade hål och satte i broddar. Fanns liksom inte så mycket snö och is i Skåne. Sedan gick vi på en liten promenad och vi longerade också en kort stund i skritt och trav. Han skötte sig kanon. Är lugn men samtidigt positiv och pigg och jag får känslan av att han vill vara till lags.

Tog in de andra hästarna och nattade sedan allihop. Hoppas att han får sova gott i natt. Det ska bli kul att lära känna honom och än har han stora A i uppförande. Imorgon ska vi släppa ihop honom och Sibban i sommarhagen innan jag ska åka och skotta lite snö på kyrkogårdarna.

Annars har jag tömkört en tickande bomb idag. Hon var galet laddad Sibban. Trots några små utbrott höll hon sig någorlunda på mattan, men precis nu är hon mer än lovligt taggad och laddad. Kallt och mycket blåst gjorde inte saken bättre…..

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s