Ältande

Usch vad det är jobbigt att fatta ett beslut. Jag velar och velar angående vackraste Sibban. Hon är en fantastisk häst, hon är en riktig mattegris och jag tycker så ofantligt mycket om henne ❤ . Ska jag eller ska jag inte…..Jag har inte annonserat ut henne mer än att jag skrivit ett blogginlägg för jag vill inte göra något jag ångrar.

Jag blandar fantastiska ridögonblick med känslan av att jag inte klarar henne fysiskt. Hon rör sig stort och jag orkar inte alltid att få tillbaka henne. Efter att jag outade att hon var till salu har jag släppt kraven och hon har varit fin att rida. Jag jämför henne med andra (rider ju en hel del på jobbet och även hemma/elevers hästar) och hon är absolut den häst jag skulle välja av dem. Nu går hon på mina hjälper och vi känner varandra utan och innan, men vad gör man om man får ont i kroppen när man rider sin egen häst och det känns svårt att följa henne i hennes stora gångarter?

I tisdags var jag på Ulltuna och gjorde en vetcheck. Det gjordes av två anledningar dels för att kolla att allt var okej efter operationen av de lösa benbitarna och dels för att om jag ska sälja henne vet jag att hon är okej. Glädjen var stor när hon galopperade i båda galopperna utan att byta galopp och var helt ren på böjprov. Även galoppfattningarna som var svåra före operationen fungerar nu ganska bra. Hon är ju i en rolig tuta och köra ålder nu. Vi har börjat med skolor, skänkelvikningar och ska introducera förvänd galopp. Dessutom hoppar hon allt med bra teknik och mycket vilja och mod. På uteritterna är hon hur cool som helst och det kan dundra timmerbilar förbi utan att hon bryr sig ett dugg. Alltid pigg och framåt, alltid snäll och till lags. Underbara häst, varför kom du inte i min väg för tio år sedan ❤ .

Jag har i alla fall bestämt mig för att vänta ett tag till med annonsering. Vi ska träna lite och kanske också tävla någon klass. En häst som hon växer inte på träd ❤ ❤ .

SONY DSC

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ältande

  1. Sandra AW skriver:

    Hur stor är hon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s