Liten Ninja har flyttat från mamma

Igår separerade vi lilla Qaprinja eller Ninja som vi kallar henne från mamma. Hon har hunnit bli tio månader och eftersom Ayra ska ha föl om ca två månader kändes det som det var dags. Troligen hade hon vant av henne själv inom kort, det brukar stona göra om de är dräktiga på nytt. Det finns andra fördelar också och nu blir lilla Ninja hanterad några veckor innan det är dags för bete.

Ninja tyckte det var läskigt och stod och skrek större delen av dagen. Superman och Sibban turades om med att hålla henne sällskap. På kvällen fick hon flytta in till morbror Superman eftersom hon åt dåligt i sin egen box. Man såg hur hela den lilla hästen pustade ut och började äta direkt. Läskigt att bo i egen lägenhet….

SONY DSC

Ninja har vuxit och är som tio månaders bebis snart lika hög som Superman (som är ca 128 cm). Hon har redan vuxit om farsan Diablo. Men visst finns det stora likheter med pappa i hennes rörelser och uttryck.

SONY DSC

Jag är fortfarande galet nöjd med henne. Trots att hon är i sin fulaste ålder är hon snygg och hon rör sig jättefint. Lika snäll och vän som mamma (och pappa) är hon också.

SONY DSC

Ska bli spännande att följa henne framöver. Det här är den enda av mina uppfödningar som jag inte har annonserat ut. Kul med en egen uppfödning som är sto och där vår egen Diablo är pappa.

SONY DSC

Vi släppte in Burran till de båda fuxarna sedan. Det gick bra. Jag har så kloka hästar och det märks att alla är vana att gå tillsammans. De pratar med mindre bokstäver till varandra. Burran ställde sig och åt med Superman vilket aldrig har hänt men det är viktigt att markera att hon minsann inte är lägst i rang längre…..

Fuxmaffian vs brunskimmeln…..

SONY DSC

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s