Imponerad över duktiga Superman

Idag åkte vi till ridhuset med Superman och Heleen. Det är andra gången vi rider Superman i ridhus och jag är grymt imponerad över honom. Snart fyra år gammal och sköter sig så fint.

super

På plats var det två ryttare som höll på att hoppa hinder. Samtidigt som oss kom det tre andra ponnyer och totalt var vi sju ryttare i ridhuset. Emellanåt lätt kaotiskt men det gick ändå bra. Superman var lite spänd i början men skötte sig trots mötande hästar och hästar som hoppade och galopperade. Jag började att rida honom ca tio minuter och när han varvat ner något fick Linnea hoppa upp.

super2

Det gick suveränt bra när Linnea red och jäklar vilken fin liten B-ponny vi har <3. Han har en härlig ridbarhet och fina gångarter. Okomplicerad att rida, lagom pigg och framåt och tre mycket bra gångarter. Provade att hoppa ett litet kryss i slutet och även om det blev lite vingligt gick även det bra. Duktiga ponnyn ❤ . Han är inte riden många gånger om man räknar efter. Blev inriden i somras och mycket sporadiskt riden under hösten. Efter vintervilan har han gått ca 5-10 pass.

En film på dagens övningar kommer. Lite tjock och ganska lurvig men det gör ingenting ❤ . Precis som vanligt när vi filmat med videokameran höjs hastigheten något när det förs över till youtube.

Lovisa red Heelen och det såg fint ut. Jag är lite kär i den ponnyn (också, är kär i alla mina hästar) och hon är galet rolig att rida. Inte helt enkel men välutbildad och positiv.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Imponerad över duktiga Superman

  1. Så fint det ser ut (men det gör det ju nästan jämt). Så roligt det måsta vara att ff kunna rida ponny. Linnea är så duktig i sadeln.
    Kramkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s