Se så fina de är…..

….och jag är partisk jag vet <3. I tisdags tränade Linnea för Ylva Odelberg för andra gången och det är flera poletter som trillat ner på dessa två gånger. Om Diablo gick bra förra tisdagen gick han ännu bättre denna gång. Linnea fortsatte träna på att ha kontakt i munnen med avslappnade armar. Jobbade med att driva Diablo fram till handen och att flytta honom undan innerskänkeln och möta upp med ytterhjälper på volten. Jätteroligt att stå vid sidan och titta :).

Mamman tycker det börjar se ut som det är dags för någon dressyrstart snart, men Linnea vill helst hoppa och då får hon göra det. Här är en film från hopptävlingen i Gävle i söndags. Felfri i LD och LC och det ser så prydligt ut <3.

Om någon blir sugen på en egen liten Diablo så är det en dotter till honom till salu precis nu. Det är ett ettårigt welsh mountain sto som är mycket lik sin pappa. Samma färg och tecken. Prisidé runt 8000 kr men det diskuteras vid snabb och okomplicerad affär. Säljes pga skilsmässa. Kontakta mig så förmedlar jag telefonnummer till ägaren.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s