Hoppning för svart och röd….

Igår var Linnea och hoppade Diablo för Tigrarna i Dannemora. Diablo var inte riktigt lika mycket på hugget, men så hade han blivit ordentligt motionerad två dagar före träningen. Träningen gick bra. Han smet förbi ett räcke några gånger, men sedan red Linnea mer ordentligt och då hoppade han. Det gäller att hinna få hästen rak mot hindret. På lördag ska de starta LC på Lurbo.

SONY DSC

Själv blev jag inspirerad och byggde upp några små hinder på ridbanan. Dels ett litet kryss med travbom, ett räcke med bom framför och bakom och tre små studds. Red fram på vallen. Det var en broms som irriterade fröken Röd men så småningom lyckades vi skaka av oss den.

Hoppade sedan serierna på ridbanan. Vi tog inte så många språng eftersom vi inte är igång än. Sibban tyckte det var skoj och ville gärna galoppera så fort hon kunde mot hindren. Att vi valde att hoppa trots att vi egentligen inte är igång är att för att jag ska hoppa för Vicky på tisdag. Mina stalltjejer (Linnea, Whilma, Felicia, Emelie och Lovisa) ska nämligen ha ett litet miniläger här söndag till tisdag och då har ponnyerna redan motionerats. Då är det bara för mig och Sibban att ställa upp och hoppa trots att vi är galet ringrostiga :).

sibb4

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hoppning för svart och röd….

  1. Stina skriver:

    Oj vad härligt att läsa om hoppning och sadel! Du är värld en massa glädje och energi nu! Kram, kram på dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s