Tömkörning av vackraste Diablo

Diablo har fått jobba under veckan. Först tömkörde jag ett pass i söndags och sedan fick Ida och Lovisa en lektion i tömkörningens ädla konst i tisdags. Lovisa hade med kameran och här kommer några bilder från tillfället:

diablo diablo2 diablo3 diablo4 diablo5 diablo6 diablo7 diablo8

I tisdags var Linnea och hopptränade för Vicky med hingsten. Jag hade tyvärr ingen kamera med, men de hade en fantastiskt bra träning. Som en gummiboll skuttade han över alla hinder och avslutade med en bana som låg på 70-80 cm. Jätteroligt att se och han passar verkligen Linnea som handen i handsken. När de hoppat klart fick jag ta av sadeln och Linnea red barbacka. Tror du att jag kan galoppera undrade hon och jag sa prova. Så hon provade och sedan bad hon mig sänka ett av hindren. Därefter galopperade hon omkring och hoppade hindret barbacka. De hade hur kul som helst tillsammans. Nästan så att man vill vara ponnyunge igen <3.

Igår red Linnea ut på honom tillsammans med Whilma på Rainy och sedan ville hon upprepa barbackaridningen i galopp på ridbanan. Diablo var däremot mer intresserad av att hälsa på tjejerna som gick i hagen och gjorde tvärnitar med huvudet mellan frambenen. Linnea var lika envis som sin mamma och skulle minsann galoppera. Det lyckades också men så gjorde han en tvärnit till med ett litet hopp och då trillade hon av. Mamma såg att det gått bra och tog ett kort på det arga barnet på  marken och hennes nöjda ponny. Du är dum tyckte Linnea….Jag har dock lovat att inte visa kortet så ni får inte se ;). Dock stolt över att hon satt kvar så länge som hon gjorde och att hon var så envis.

Idag har Diablo fått besök av vackra Linners Athena (ett diplomsto med en fantastisk trav). Det var länge sedan jag såg honom så kär i en tjej som i denna sockersöta. På något sätt tycker han att det är något speciellt med welsh mountain tjejer. I alla fall betäckte han henne nu på kvällen innan han fick gå tillbaka till sin sommarromans Heleen som väntade svartsjukt i hagen.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tömkörning av vackraste Diablo

  1. mariej80 skriver:

    Diablo är grymt snygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s