Rainy-dressyrponnyn och inridning av Superman

Tänk att dessa underbara djur hästarna ger oss så mycket energi när det är ont om den. Vad vore jag utan dem? Under veckan är en hästaktivitet om dagen det jag orkat med och jag märker att jag mår bättre när jag är bland djuren.

För några veckor sedan hade vi lite hoppning hemma på ridbanan. Lovisa hade med kameran och fotade lite. Första bilden föreställer Blida och Felicia. Kul att se att ponnyn börjat hoppa riktigt fint utan draghjälp. Händer saker hela tiden:

blida

Sedan är det Jos och Whilma. Jos är 24 år ung och så söt när han hoppar med raka framben:

jos

Bäst matchade ekipage var Lovisa och Bea. Så snygga:

lovisa

Linnea hoppade Diablo. Efteråt fick hon låna Bea och premiär red på stor häst i alla gångarter. Bea är verkligen en härlig gammal tant. Trygg och välutbildad:

bea2 bea

bea3

Linnea har varit iväg och hoppat en P&J med Diablo i Gimo förra helgen. De hoppade bara 50 cm för att han skulle tycka att det var enkelt och få ett bra flyt. Rundan blev ett skolboksexempel på hur det ska se ut. Lovisa är återigen fotograf:

diablo3 diablo2 diablo4

Fantastiska hingsten stod mitt bland alla andra hästar och ingen skulle ha kunnat gissa att han var hingst. Hur cool som helst. Han har verkligen ett supertemperament.

Jag har tömkört och longerat Superman några gånger under veckan. Det är en känslig kille som vill göra rätt. Han har varit duktig och lyhörd och gör framsteg varje gång. Idag var det dags för uppsittning. Först hoppade vi och klängde lite på honom. Sedan gjorde vi några uppsittningar innan jag ledde honom och Linnea upp till gårdsplan. Bildbevis på att Superman blivit ridhäst:

super

Sedan red Linnea dressyr på Rainy på ridbanan. Under tiden mockade jag stallet. Det såg fint ut och jag gick ner och tog några kort på ekipaget. Fina, gamla envisa tant <3.

rainy

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s