Öppnar bloggen igen…..

Vill gärna att vår fina hingst ska få ston och hans annonsering finns på min bloggsida. Gör den därför offentlig igen. Om någon vill läsa om mitt ickehästliv så har jag flyttat de inläggen till en privat lösenordsskyddad blogg. De vänner som vill läsa den får höra av sig så ska ni få adress och lösenord. Tack och kram för ert stöd. Här kommer en drös Diablo bilder från helgen:

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Linnea är otroligt duktig och rider honom fint. Ekipaget hade ett pet i 60 cm klassen. Redan när Linnea gick banan till nästa klass (LC, 70 cm) tyckte hon att det kändes högt. Det var debut för ekipaget på den höjden och Linnea har aldrig hoppat en hel 70 cm bana på Diablo. När pilotens självförtroende tröt gjorde även hästens det och han stannade ut sig. Han är liten B och om han ska hoppa högre än 60 cm behöver han ha lite fart och tryck i galoppen annars blir oxrarna för stora. Han är 19 år i år och vi kommer inte att tävla några större hoppklasser på honom om han inte själv vill. Som yngre har han startat 80 cm (LB) felfritt och mamma har startat 1 m (msv B) och det finns mycket hoppning i honom. Han tycker i alla fall att det är strålande roligt att komma ut på tävling och showade järnet på framridningen.

Det är tur att Linnea har finaste Rainy. De är verkligen ett samspelt ekipage och som de levererade. Felfritt i första LC klassen (70 cm) och med snäva svängar som imponerade på oss alla. Tyvärr var det få startande i klassen och bara två placerade. Hon hade förtjänat en rosett i den klassen för det var otroligt fint och bra ridet. Film kommer för bästa Lovisa var med och filmade och groomade som vanligt. Tack <3.

SONY DSC

Därefter var det dags för lagklass div III. Linnea på Rainy var först ut och satte en säker 0:a. I laget red idel ädel debutanter och de gjorde en strålande insats allihop. Tyvärr räckte det inte till omhoppning denna gång. Nytt försök i Tierp om två veckor.

SONY DSC

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Öppnar bloggen igen…..

 1. stinastabo skriver:

  De är så fina Linnea o Diablo (o Rainy också så klart!)! Kul att se!
  Kram från Stina (som gärna vill läsa mer framöver)

 2. Alexandra W skriver:

  Han är så snygg Diablo! Och Linnea rider honom ju superbra. Även jag fortsätter gärna följa den andra bloggen om jag får?

 3. bogengvall skriver:

  jag tycker Diablo är sååå läcker och Linnea är jätteduktig. Om jag får följer jag gärna din slutna blogg. kram

 4. granbackstove skriver:

  Även jag fortsätter gärna att läsa dina andra inlägg. Kram! (Och tack för idag! 🙂 )

 5. Ella skriver:

  Fina Diablo!! Hoppas det går bra med Tiffy, jag måste komma och hälsa på henne någon dag! 😀

  Kram

  • hnsta skriver:

   Tiffy mår bra. Vi väntar bara på brunst så ska hon släppas in till Diablo. Du är välkommen att hälsa på henne. MVH Lotta

 6. Kerstin skriver:

  Vilken snygging! Och vilket fint ekipage.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s