Bildbomb på Linnea och Blida

Jag frågade Linnea om hon ville rida Blida lite för jag skulle fota henne inför försäljning. Solen sken och det var bra fotoväder även om solen var på väg ner. Vi började på ridbanan en stund (alla bilder är klickbara):

SONY DSC SONY DSC

Sist Linnea red henne ville hon inte gärna galoppera mer än några få steg med ryttare. Nu bjöd hon betydligt bättre. Med lite hjälp från mig lyckades Linnea fatta den svåra höger galoppen flera gånger. Duktig ponny som blir starkare och starkare:

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Red sedan ut i skogen en sväng och hoppade små stockar. Tyvärr var ljuset i skogen för mörkt och bilderna blev bara suddiga. Blida var jätteduktig och bjöd fint på alla små pinnar som kom i hennes väg. Linnea klarade av henne fint och det såg bra ut. Några bilder från skogsturen blev det i alla fall:

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Avslutade sedan med några varv i trav på ridbanan när vi kom hem:

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Linnea var otroligt nöjd efter turen och nu är hon taggad på att ta med Blida på morgondagens dressyrträning. Vi får se vilken ponny det blir. Vi har ju bestämt oss för att sälja Blida men sådana här pass får mig alltid att tveka, men vi kan inte ha hur många ponnyer som helst. Den som köper henne kommer utan att tvekan att få en fantastiskt trevlig och snäll ponny.

Blida börjar bli riktigt fin i kroppen tycker jag:

SONY DSC

Efteråt red Linnea Rainy på ridbanan barbacka. Hennes mål var att under året galoppera barbacka på Rainy och idag gjorde hon det. Varv efter varv på fina bruna ponnyn barbacka i galopp. Linneas leende gick nästan runt om <3. Bilden från ett annat ridpass med sadel.

SONY DSC

Under tiden som Linnea red runt tömkörde jag Diablo. Han var lydig och fin på linan. Tränade lite konster men tror att jag ska vara försiktig med stegringarna. Han står jättefint och länge men gör dem gärna i tid och otid vilket Linnea fick känna på när hon skulle rida honom också lite barbacka. Han var inte dum eller så men tog alla hjälper som en signal på att han skulle resa sig. Knasboll…….

diablobak

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s