Dressyrträning för Jenniemy

Idag lastade vi på två ponnyer och åkte till Gimo för nostalgi dressyrträning med Jenniemy. Linnea red senast för henne före sommaruppehållet och jag tror att alla tjejer sett fram emot att rida för henne igen.

Vi hade med oss Diablo till Linnea och Blida till Felicia. Tjejerna jobbade med samsidiga hjälper och provade att göra både framdelsvändning, skänkelvikning och ryggning. Diablo var pigg och lite stark tyckte Linnea men bitvis såg han riktigt fin ut:

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Blida var jätteduktig. Klippte henne i fredags och nu ska bara manen friseras så ser hon ut som en liten tävlingsponny. Felicia gjorde ett bra jobb med henne och fick till och med till något steg i svåra högergaloppen och även framdelsvändningar, skänkelvikningar och ryggningar gick ok för att vara första gången.Jenniemy sa att en sådan ponny skulle alla barn ha som ska lära sig att rida för om man gör rätt så gör hon rätt.

SONY DSC SONY DSC

I veckan kommer det spekulanter på henne. Ena stunden vill jag sälja henne och nästa vill jag behålla henne. Det är en fin ponny, om än lite oskolad. Hon har en otroligt fin ridbarhet och mjukhet och tre fina gångarter. Nu har jag i alla fall  bestämt mig för att sälja.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Linnea har fullt upp med sina två ponnyer och jag behöver få tid över att hjälpa henne hålla igång dem. Dessutom är det dags att börja rida in Superman som fyllt tre år.

Ebba var också med på träningen på en ridskoleponny.

SONY DSC

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s