Mycket har hänt…..

Lilla O har lyckats skada sig och står på boxvila tillsammans med Stina. Det är en sårskada, realativt stor som sitter ovanför kotan. Som tur är är inga senor eller leder inblandade och såret sitter på framsidan mot insida (men inte så det går upp så lätt). Veterinären har varit ute och bytt bandage vid två tillfällen och är nöjd med hur det läker. Det kommer att ta tid, troligen behöver det skäras bort svallkött så småningom, men det ligger något i uttrycket att tiden läker alla sår. I alla fall kommer Lilla O bo kvar här några veckor längre än planerat. Vi vill inte flytta honom förrän såret läkt ihop lite mer och han får gå ut i hagen igen. Bra är att han blir hanterad och jag måste säga att han är fantastisk i temperamentet. Lugn, snäll men har samtidigt en känslighet som jag gillar.

I onsdags tränade jag för Maritha på Åby. Vi jobbade med ungefär samma saker som vi brukar. Vi fattade bara en fel galopp och de flesta fattningarna var på hjälpen. Jag satt ner på henne en del i traven. Med stigbyglar skumpade jag järnet men utan orkade jag sitta upp och det kändes ok. Dock långt ifrån hur det var när jag red Pondus och Corren. Det är nästan 1,5 år sedan jag satt ner och jobbade en häst och då får man vara ringrostig. Några bilder från filmen som Nettan filmade (tack för att du följde med, du är bäst):

sibb3 sibb4 sibb5

Det kommer en film också inom kort om ni vill se förstås? Det är så roligt att rida nu när Sibban faktiskt blivit fem år och går att börja ridas ”på riktigt”.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mycket har hänt…..

  1. stina stabo skriver:

    Fina Sibban! Kul med träning! Ni ser urproffsiga ut på bilderna! Ser fram emot filmen 🙂
    Kram/Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s