Hoppningar gånger två

Linnea fick hoppa båda sina ponnyer idag. I vanliga fall brukar vi ha någon som hoppar den ena ponnyn men idag var det inget extra ponnybarn här och jag bad Linnea hoppa båda. Samtidigt i första gruppen hoppade Wilma/Jos och Felicia/Buster. Vi jobbade en del med galoppbommar för att hjälpa hästarna att komma rätt in på hindren. 

Det är verkligen roligt att ha lektion för de här tre tjejerna. Ambitiösa och lyhörda. Linnea fick bra snurr på Diablo som hoppade mycket bättre än för två veckor sedan då han fick en del helikoptersprång. Jätteroligt att se henne på Diablo. Han passar henne verkligen som handen i handsken storleksmässigt och även ridmässigt: 

ImageImage

 

Felicia red Buster. De fick jobba en del på att behålla kontakten i tygeln mot, över och efter hindret: 

ImageImagee

Wilma fick riktigt bra snurr på Jos idag. Han såg spänstigare ut än för några veckor sedan och tog sig an hindren med gott självförtroende. I slutet blev han lite trött men han tycker att det är så roligt att hoppa!

ImageImage

Så kul att se tjejerna! De utvecklas hela tiden och mitt tjatande om blicken har verkligen gett resultat. Fullt fokus :). 

I andra gruppen hoppade Linnea på Rainy, Sara på Ceasar, Lovisa på Royal och PimPim på Ceeno. Tyvärr var inte Ceeno riktigt okej efter en stunds hoppande utan fick åka hem. Hoppas att det var något snabbt övergående och att han snart mår bra igen för det är en fantastisk ponny!

Sara och Ceasar gjorde sin bästa hoppning någonsin. Ceasar är ett varmblod och så himla söt. Hinder är till för att övervinnas och galoppbommarna hjälpte honom med hindren. Så duktiga.

Lovisa red Royal kanonbra. Hon var lugn och red henne för sitsen vilket gjorde att Royal blev lugn och hoppade i en lugn galopp mot hindren. Galoppfattningarna var superfina. Kul att se dem tillsammans!

SONY DSC

Rainy var som vanligt när det kommer till hoppning taggad till tusen. Linnea började passet med att galoppera snabbt runt banan. Det gjorde att hon taggade i lite extra finponnyn. Hoppningen gick bra även om Rainy drog lite efter hindren. Linnea kämpade på och det blir bättre och bättre.

SONY DSC

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar