Bilder på Zaba <3

Idag vill jag gratulera min fantastiska man som fyller år. Du är en alldeles fantastisk människa och utan dig är jag inte hel. Jag älskar dig!!!

I förrgår släppte vi ihop Zaba med ston och föl. Hon gick med stona i vintras och eftersom de ska kampera ihop i vinter känns det bra att släppa ihop dem redan nu när det är gott om plats i hagen.

Passade på att fota lite när de sprang runt hagen. Har inte tagit så många kort på henne tidigare. Vackra Zaba <3. Nästa vecka kommer vi att åka och dräktighetskolla henne. Fortsätt gärna att tänka på oss fram tills dess. Provade även idag med Diablo och hon är bara arg på honom! Kanske, kanske, kanske……Fick en fråga om hur stor Diablo/halvblodssonen Decoy DiCaprio är. Han är 147 cm hög. En annan dag ska jag skriva ett inlägg om hur jag tänker när jag avlar ponny med halvblod och varför jag gör det. Har precis suttit och försvarat min avel på facebook. Tänk att just ämnet avel är så laddat och att det finns så många inskränkta människor där ut. Ibland blir man mörkrädd :). Samtidigt är det bra med diskussioner, det mynnar ofta ut i något gott.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

På sista bilden Zaba och min vackraste Stina. Stina kommer att få ett nytt hem hos Hanna i Östergötland efter nyår. Hon kommer att avla vidare på min vackraste häst och det är jag glad över. Trots allt är det synd att inte ha ett sto som Stina i avelsboxen. Avkommorna är något alldeles extra (partisk jag vet 😉 ).

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bilder på Zaba <3

  1. Emily Berggren skriver:

    Men åh, detta hade jag missat! Härligt med fina fina Stina!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s