Mellanlandning

De sista dagarna av vår resa satt vi mest i bilen. Internetuppkopplingen på hotellen var dålig och jag orkade helt enkelt inte knåpa ihop något inlägg. I alla fall var vi och hälsade på Adolf (morfars bror) och hans fru Annie i Huttenheim. Det var roligt att träffa dem även om jag erkänner att min tyska är under all kritik och att jag bara förstod en liten del av vad de sa.

Efter det åkte vi till Heidelberg. Det var varmt och vi råkade parkera en bit från centrum så det blev mycket gående. Heidelberg var i alla fall en fin stad. Vi åt fyra olika korvar, surkål och knödel på ett Gasthaus. Gott men mäktigt!

Nu har jag landat hemma hos mamma och pappa under några dagar. Gör inte speciellt många knop och har ganska så grav hemlängtan efter maken, sonen och hästarna. Min tumme känns nämligen ganska bra och jag tror att jag utan problem kan börja rida igen. Som jag längtar efter att få sätta igång Sibban igen. Det riktigt värker i magen när jag tänker på att jag snart ska få sitta på hästryggen igen!

Jag har också bestämt mig för att annonsera ut Stina en gång till. Har ju varit lite i valet och kvalet men hon är ju himla fin i kroppen och ser så fräsch ut att det är synd att inte använda henne. Är otroligt mån om vart hon hamnar och kommer bara att sälja till en seriös uppfödare om det blir någon affär.

oooo2

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s