Ingen P&J men mopedkörkort

….men det kommer fler tillfällen. Igår eftermiddag var det nämligen dags för mig att åka på återbesök nummer två för  handen. Först togs div. röntgenbilder av handen och sedan var det dags att ta bort ”spiken”  som hållt leden på rätt plats. Jag fick lägga mig på en brits och sedan tog läkaren fram tång och ett, tu, tre så var det fyra cm långa stiftet ute och det kändes knappt. Handen var smal, blek och fjällade och det var skönt att få tvätta av den.

Gick sedan vidare till arbetsterapeuten som tillverkat en plastskena för att ge handen stöd och träffade sjukgymnasten. Eftersom det gjorde ganska ont att röra handen efter fem veckor med stiftad tumme i gips ska jag öva tummens två leder som är oskadade innan jag ska börja prova att träna upp leden som är skadad. Om en vecka ska jag tillbaka till sjukgymnasten igen.

I alla fall drog sjukhusbesöket ut på tiden och jag fick avanmäla Linnea från P&J. Det blir fler tillfällen i höst. Igår och idag har jag haft lite ont i tummen men det går säkert över snart.

Idag har jag varit i Uppsala med Filip och han har skrivit teorin till moppekortet och TJOHOOO han klarade det. Vilken frihet för honom som bor på landet att kunna ta moppen när han ska någonstans! Är så glad och stolt över honom!

Något annat roligt som händer de närmsta veckorna är att , min morbror Wolfgang och syster Madelene ska bila ner till Tjeckien och trakterna kring Fulneck där min morfar och mormor kommer från. Spännande och roligt ska det bli och jag lovar att rapportera flitigt här på bloggen. Vi åker redan den 9 juli!

fulneck

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ingen P&J men mopedkörkort

  1. stina stabo skriver:

    Härligt att bli av med gipset, träna nu lagom mycket med din stackars tumme! Låter ju jättespännande att åka till Tjeckien! Ha det så kul vet ja! Kram påre /Stina

  2. Linda skriver:

    Så stilig svarta hingsten!!!! Och nu vaktar han sin tjej noga!:) nåde henne om hon ”snackar” med Jos:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s