Ponnysommar….

Igår galopperade Linnea med Rainy och Wilma på Cassiopeia på vallen bredvid ridbanan. Kuul tyckte både ungar och hästar. Därefter skrittade tjejerna ut en sväng själva i skogen. De lyckades hamna bredvid stigen och vi hörde dem skratta på håll innan de hittade ut igen. Mycket roligare än att rida på ridbanan tyckte Linnea. En bild på Cassiopeia som Lovisa har tagit:

cass

Wilma sov över hos Linnea och idag har de ridit ut tillsammans. Wilma red Jos idag eftersom Cassiopeia inte är skodd bak och är lite ömfotad (hon ska skos i början av juli). Jag cyklade med och de red runt Rörby. Mysigt och de var dukiga. Jag tror att om tjejerna bara har mobilen med sig  och talar om var de ska så kan de rida ut själva snart. Deras glädje och lycka är något som jag minns från mina ponnysomrar när jag och bästa kompisen Johanna tillbringade timmar på hästryggen. Härligt!!!!

Sedan tre nätter tillbaka sover fölen ute tillsammans med sina mammor. Skönt för Gunnar och Stefan att få mindre att mocka. Nu är det bara Diablo och Pinglan som sover inne om natten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s